понеділок, 30 листопада 2015 р.

TeamViewer Онлайн-конференції

Прийшла черга розглянути програмне забезпечення для проведення веб-конференцій. Ми з вами розглянемо програму TeamViewer.
TeamViewer - програмне забезпечення для віддаленого доступу та організації інтерактивних конференцій. Безкоштовна для некомерційного використання.

TeamViewer 10


У грудні 2014 року компанія TeamViewer випустила TeamViewer 10 для комп'ютерів під управлінням Windows, Mac OS і Linux. TeamViewer 10 отримав нові й оптимізовані функції, які допоможуть компаніям будь-якого масштабу уніфікувати, інтегрувати і забезпечити безпеку роботи користувачів на різних пристроях, одночасно спрощуючи обмін інформацією за допомогою нових інструментів спільної роботи, повідомили CNews в TeamViewer.

Так, ПО TeamViewer 10 включає розширені можливості контролю, що дозволяють мережевим адміністраторам поширювати і примусово застосовувати політики налаштувань допомогою консолі управління TeamViewer Management Console. Будь-які зміни в політиках налаштувань автоматично застосовуються до всіх пов'язаних системам. Завдяки новому API (Application Programming Interface) комп'ютерів і контактів користувачі можуть легко інтегрувати свої комп'ютери і контакти в інші додатки. Таким чином, вони можуть синхронізувати інформацію, бачити онлайн-статус клієнтів, а також отримувати доступ та керувати контактами і активами з будь-якого ПО, розповіли в компанії.
За словами розробників, продуктивність нового TeamViewer 10 була підвищена. Серед іншого, оптимізовано використання ресурсів багатоядерних процесорів, якість передачі HD-звуку, прискорений вхід і час завантаження консолі управління.
Бізнес-партнери та клієнти можуть спілкуватися, використовуючи відеозв'язок і VoIP з високою якістю зображення і звуку без початку сеансу демонстрації екрану. У рамках одного виклику можна розмовляти з кількома учасниками одночасно і в будь-який час використовувати демонстрацію екрану. Як і звичайні демонстрації екрану, відеодзвінки TeamViewer завжди транслюються в зашифрованому вигляді.
Повна історія листування для всіх діалогів дозволяє знайти потрібне повідомлення з будь-якого пристрою. Користувачі можуть направляти оффлайн-повідомлення або створювати постійні групові чати. Всі чати повністю зашифровані, що забезпечує конфіденційність переговорів.
Новий єдиний білий список дозволяє управляти доступом до пристроїв з консолі управління - надавати доступ на кожному пристрої більше не потрібно. Тепер в білий список, замість окремих користувачів, можна додавати цілі компанії.
У той же час, компанії можуть кастомизировать зали очікування онлайн-конференцій та запити на обслуговування у відповідності з корпоративним дизайном. Тепер користувачі також можуть додавати в свої профілі фотографії. Такі фотографії відображаються в списку комп'ютерів і контактів, вікнах чатів, діалогових вікнах запитів і в аналогічних випадках, коли потрібно швидко ідентифікувати користувача або необхідно створити більш професійний образ.
Крім того, користувачі можуть обмінюватися файлами під час зборів чи сеансів віддаленого управління, використовуючи хмарні сховища Dropbox, Google Drive, OneDrive або Box. Оскільки дані вже знаходяться в «хмарі», заощаджується час і трафік, і файлами можна ділитися звідки завгодно, підкреслили в TeamViewer.
Також доступно новий додаток, що дозволяє дистанційно керувати комп'ютерами Windows, Mac і Linux через інтернет зі смартфона BlackBerry. Додаток підтримує передачу файлів з віддалених комп'ютерів, роботу з клавіатурою (включаючи клавішні поєднання, наприклад, Ctrl + Alt + Del), спеціальні жести управління, в тому числі мультитач-жести Windows 8, передачу звуку і відео в реальному часі і багато іншого.
Крім згаданих вище функцій, нова версія програми відрізняється повністю інтегрованою панеллю віддаленого управління для Mac OS X Yosemite з TeamViewer 10. Тепер користувачі Мас можуть кастомизировать модулі TeamViewer QuickJoin і TeamViewer Host і користуватися повнофункціональної дошкою навіть під час сеансів віддаленого управління, вибираючи на своєму екрані елементи , які мають демонструватися, за допомогою інтуїтивно зрозумілою функції вибору програми.
C допомогою TeamViewer 10 служби підтримки можуть також використовувати комп'ютери на ОС Linux для забезпечення підтримки розширюється спектру моделей мобільних пристроїв. У новій версії ПЗ багато й інших нових функцій, ознайомитися з якими можна на сайті TeamViewer.

Немає коментарів:

Дописати коментар